ΓΓ Πολιτικής Προστασίας στον Realfm 97,8: Κάποια χωριά σε ορεινές περιοχές είναι αποκλεισμένα – Όλο το εθνικό δίκτυο είναι ανοιχτό

“Η Ελλάδα έχει ασπρίσει, χιονίζει σε πολλά σημεία της χώρας αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα” είπε μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Ψάλτη.

“Το εθνικό δίκτυο παραμένει ανοικτό. Δεν είχαμε περιστατικά ούτε τη νύχτα, μικρός αριθμός, ιδιαίτερα για μεταφορά κάποιων ηλικιωμένων που είχαν αποκλειστεί σε χωριά, για αιμοκαθάρσεις και τέτοιου είδους ζητήματα” ανέφερε ο κ. Ταφύλλης και πρόσθεσε:

“Σήμερα, σύμφωνα με τις προγνώσεις, περιμένουμε εστίαση των φαινομένων στην κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Εύβοια και στην Αττική από τις μεσημεριανές ώρες και στη συνέχεια. Κάποια χωριά είναι αποκλεισμένα στις ορεινές περιοχές. Συνεχίζουν τα συνεργεία των δήμων και των Περιφερειών για τη διάνοιξη, έχει πέσει και η θερμοκρασία. Το κύριο πρόβλημα και αυτό που παρακολουθούμε εμείς είναι εάν ο αποκλεισμός έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα για να παρέμβουμε. Ιδιαίτερα ζητήματα μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν. Όλο το εθνικό δίκτυο είναι ανοιχτό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ