Τούρκοι υποστηρίζουν ότι χάκαραν e-mails του ΥΠΕΞ

Τούρκοι χάκερ, με την ονομασία Κυβερνο-Πολεμιστές Επιδρομείς, ισχυρίζονται ότι ‘έριξαν’ το σύστημα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη σελίδα -όπως αναφέρουν- της εθνικής στρατηγικής του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Οι χάκερς έγραψαν μάλιστα στην ιστοσελίδα τους το εξής μήνυμα: «Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά. Τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μία μέρα θα επαναληφθεί», κάνοντας αναφορά στο 1922 και τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η ηλεκτρονική αυτή επίθεση αποτελεί απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, όπως αναφέρουν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, έσπασαν τους κωδικούς και ‘μπήκαν’ σε δεκάδες e-mail του υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποιώντας μάλιστα για νέες κυβερνο-επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας. «Οι επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας θα συνεχιστούν. Στόχος θα είναι και ελληνικά ΜΜΕ. Σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση συνεχίσει την ίδια πολιτική, θα συνεχιστούν και οι επιθέσεις μας κατά της Ελλάδας».

ΠΗΓΗ: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ