“Λευκά” Χριστούγεννα – Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Ένα ψυχρό μέτωπο σαρώνει, σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων, ολόκληρη τη χώρα από βορρά προς νότο, με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ). Αυτή τη στιγμή χιονίζει και στην Πάρνηθα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με αλυσίδες από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, η ψυχρή εισβολή ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης από τη Μακεδονία, ενώ στις 15:00 μετά το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη, διανύοντας περίπου 600 χιλιόμετρα σε χρονικό διάστημα 12 ωρών, κινούμενο δηλαδή κατά μέσο όρο με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων την ώρα.

Έτσι, τα Χριστούγεννα, αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα. Βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν στα πεδινά και καταιγίδες κυρίως στη νότια χώρα και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στο Αιγαίο θα επικρατήσουν θυελλώδεις βοριάδες με εντάσεις που θα φτάνουν τα οκτώ μποφόρ και ενδεχομένως τοπικά τα εννέα μποφόρ.

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Κατά τόπους θα σημειωθεί χιονόστρωση, ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία όπου θα χιονίσει σε όλες τις περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει ραγδαία πτώση από βορρά προς νότο, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σταδιακά ο καιρός στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα παρουσιάσει βελτίωση και μέχρι αργά το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στη Χαλκιδική, Παράλληλα, από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Την Τετάρτη βροχές ή χιονόνερο θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα, καθώς και σε περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Στην Αττική ανήμερα τα Χριστούγεννα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και ενδεχομένως πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα γύρω ορεινά και προοδευτικά σε ημιορεινά τμήματα του νομού. Από τις νυκτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια της Τετάρτης χιονόπτωση είναι πιθανό να εκδηλώνεται κατά περιόδους και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί έξι μποφόρ.

Η θερμοκρασία τα Χριστούγεννα στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από πέντε έως εννέα βαθμούς, με τις μέγιστες να σημειώνονται τις πρωινές ώρες, ενώ την Τετάρτη δεν θα ξεπεράσει τους πέντε έως έξι βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν δύο έως τρεις βαθμούς χαμηλότερα.

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται βελτιωμένος σε όλη τη χώρα, όμως η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά χαμηλά επίπεδα.Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Για σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων, αναμένονται χιονοπτώσεις αρχικά στα ηπειρωτικά ορεινά και τα ορεινά των νησιών του Βορείου Αιγαίου και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 300 με 500 μέτρα) της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και από το απόγευμα της Στερεάς, της Εύβοιας και της Πελοποννήσου. Από το βράδυ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και των Κυκλάδων. Τη νύχτα οι χιονοπτώσεις θα σταματήσουν στα βόρεια αλλά θα ενταθούν στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα πελάγη έως 8 μποφόρ. Σε πολλές περιοχές οι πρωινές θερμοκρασίες θα είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες της ημέρας. Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τη νύχτα προς την Τετάρτη στα βόρεια της χώρας.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300 ΜΕ 500 ΜΕΤΡΑ). ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 00 ΕΩΣ 08 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300 ΜΕ 500 ΜΕΤΡΑ) ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 6 ΜΕ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300 ΜΕ 500 ΜΕΤΡΑ) ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 04 ΕΩΣ 14 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 09 ΕΩΣ18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 500 ΜΕΤΡΑ).

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 300 ΜΕ 500 ΜΕΤΡΑ). ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 07 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-12-2018

Στα δυτικά και βόρεια αναμένονται λίγες παροδικές νεφώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ανατολικής και νότιας χώρας, καθώς και σε περιοχές της Εύβοιας , της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-7 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαο 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία σε πτώση, κυρίως στα ανατολικά, ενώ παγετός θα επικρατεί κατά τόπους, ιδίως τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, πού χρειάζονται αλυσίδες

Επίσης

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω χιονόπτωσης και συσσώρευσης υδάτων

Ροδόπη

Κλειστές οι ισόπεδες ιρλανδικού τύπου διαβάσεις: 1) Μεσοχωρίου, 2) Bιολογικού & 3) Μωσαϊκού.

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού

Φλώρινα

Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 10ο έως 30ο χλμ.

Ε. Ο. Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από 4ο έως 28ο χλμ.

Επ. Ο. Αετού-Νυμφαίου, από 2ο έως 9ο χλμ.

Ορεινό Επαρχιακό δίκτυο του Δ. Φλώρινας.

Ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πρεσπών.

Καστοριά

Ε.Ο. Καστοριάς – Φλωρίνης (μέσω Βίτσιου), από 18ο – 28ο χλμ.

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Ημαθία

Δημ. Ο. Νάουσας προς (3-5) Πηγάδια, από 10ο έως 17ο χλμ. (Χ/Κ).

Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Βέροιας- Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 91ο (Καστανιά) έως 97ο χλμ., όρια με Ν. Κοζάνης.

Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, από 19ο (δ/ση Κωστοχωρίου) έως 26ο (Χ/Κ Σελίου).

Δημ. Ο. Νάουσας – Σελίου, από 10ο έως 17ο (Χ/Κ Σελίου).

Πέλλα

Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς προς το Χ/Κ Βόρας, από το 7ο χλμ. (δευτερεύον οδικό δίκτυο πρόσβασης στο Χ/Κ).

Λευκά Χριστούγεννα στα ορεινά των Τρικάλων

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων και εντάθηκε τα ξημερώματα. Στο Χιονοδρομικό Περτουλίου λειτουργούν και τα δυο Σαλέ και στη βάση, και στην κορυφή, και προσφέρουν ζεστά ροφήματα και καλό φαγητό. Στα πεδινά επικρατούσαν όλη τη νύχτα θυελλώδεις άνεμοι, ενώ εκδηλώθηκε και δυνατή βροχή.

Χιονίζει ακόμη και και στη Λέσβο- ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Χιονίζει στα περισσότερα ορεινά χωριά της Λέσβου ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρούαπό το απόγευμα .

Αυτήν την ώρα, χιονίζει σε Αγιάσο, Σκούταρο, Φίλια, Μανταμάδο, Ανεμωτιά, Σκαλοχώρι, Βατούσα, Άγρα, Μεγαλώχορι, Παλαιοχώρι, Βαφειο, Αμπέλικο αλλά και χαμηλότερα.

Οι αρχές συνιστούν οι μετακινήσεις να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή στα χωριά της δυτικής, βόρειας και κεντρικής Λέσβου αν και για την ώρα η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι πολύ καλή.

Αύριο ο καιρός αναμένεται αίθριος με μερική συννεφιά και μεγάλες περιόδους με ηλιοφάνεια, για ακόμα μια ημέρα όμως θα έχουμε χαμηλές θερμοκρασίες που δεν αναμένεται να ξεπερνούν τους 6 βαθμούς Κελσίου.

Χιονίζει στην Πάρνηθα – Με αλυσίδες η κυκλοφορία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα λευκά έχει «ντυθεί» και η Πάρνηθα όπως φαίνεται στις εικόνες από τις κάμερες που βρίσκονται στο καταφύγιο Μπάφι. Όπως αναφέρει η σελίδα του καταφυγίου στο Facebook, χρειάζεται προσοχή από όσους ανεβαίνουν με το αυτοκίνητό τους στο βουνό αλλά και από τους πεζοπόρους που επιχειρούν να περάσουν από τα μονοπάτια.

Στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ Στα “λευκά” ο Παρνασσός – Μαγευτικό το τοπίο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Λευκό τοπίο είναι σήμερα ο Παρνασσός. Οι φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, είναι ενδεικτικές. Τραβήχτηκαν στη θέση Λιβάδι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Δείτε εδώ:

σχολίασε κι εσύ