Ανοίγουν τα στόματα μετά τη δολοφονία της Ελένης – Έτσι δρα το κύκλωμα που εκβιάζει φοιτήτριες στη Ρόδο

Ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμοί και πορνεία είναι μερικά από όσα λέγονται ότι συμβαίνουν σε διάφορα σημεία της Ρόδου, υπό τον έλεγχο ενός μεγάλου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στο νησί και στα δίχτυα του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν βγάλει λαβράκι από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες. Οι προεκτάσεις της πολύκροτης υπόθεσης ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών για τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης 21χρονης για να καταθέσουν. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο νησί έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως έμποροι ναρκωτικών σε κοπέλες που επίσης σπουδάζουν στη Ρόδο. Σύμφωνα με την Espresso, όταν οι αντιστάσεις των κοριτσιών μειώνονται λόγω της χρήσης ουσιών, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια, δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτό συμβαίνει γιατί κατά τη διάρκεια των συνευρέσεων κάποιοι βιντεοσκοπούν τα πάντα εν αγνοία των κοριτσιών, τα οποία κατόπιν εκβιάζουν απειλώντας ότι θα ανεβάσουν τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο και θα τα στείλουν στις οικογένειές τους, αν δεν πάνε σε ραντεβού με άτομα που θα τους υποδείξουν εκείνοι.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης 21χρονης, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και προκύπτουν από τις καταθέσεις συμφοιτητριών της Ελένης Τοπαλούδη για τις οποίες τόνισε ότι “στο μέλλον πρέπει να πούμε άλλα πράγματα”.

Οι διωκτικές Αρχές περιμένουν την άρση απορρήτου επικοινωνιών της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να εξακριβώσουν εάν οι δράστες είχαν δώσει στην άτυχη κοπέλα κάποια ουσία που την κατέστησε ανήμπορη να αντιδράσει.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ