Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τη μητέρα της 11χρονης στο Άργος

Περίεργο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην τραγική μητέρα από το Άργος, η οποία είδε το 11χρονο κοριτσάκι της να πέφτει νεκρό από τις σφαίρες του ετεροθαλούς αδελφού του.

Ο 29χρονος την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής στο κεφάλι με καραμπίνα, έβαλε φωτιά στο σπίτι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 11χρονης Στέλλας, ήταν η αναισθησιολόγος που έσωσε τη ζωή της 21χρονης Ασπασίας Μπόγρη, την ώρα που όλοι πίστευαν πως δεν θα καταφέρει να επιζήσει, όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας τον Αύγουστο του 2013.

Τη συγκλονιστική παράμετρο της τραγωδίας, έφερε στο φως η μητέρα της Ασπασίας. Η μητέρα που θρηνεί το 11χρονο αγγελούδι της, είχε βάρδια ως αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο του Άργους την ημέρα που διακομίστηκε η κόρη της σοβαρά τραυματισμένη: “Την Ελένη Κ., την τραγική μάνα του κοριτσιού, όχι απλώς τη γνωρίζω, αλλά είναι η γυναίκα που έσωσε την Άσπα μου”, τόνισε σε δηλώσεις της στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, η Σπυριδούλα Φατούρου και πρόσθεσε:

“Ήταν εκείνη που παρέλαβε στο Νοσοκομείο του Άργους την Άσπα μου όταν την πυροβόλησε ο ίδιος της ο πατέρας. Η Άσπα είχε την εικόνα νεκρής και η Ελένη Κ. φώναζε: “Εγώ θα τη διασωληνώσω μόνο για τα 17 της χρόνια”. Πάντα έλεγα πως, κάθε φορά που θα τη συναντώ, το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εκείνη, είναι να της φιλώ τα χέρια. Αυτή η γυναίκα, αυτός ο άγγελος που κατάφερε να κρατήσει στη ζωή το δικό μου το παιδί, βιώνει σήμερα τον χαμό του παιδιού της από ένα ανάλογο ενδοοικογενειακό κακό… Κλαίω και πονώ γι’αυτό το κοριτσάκι, γι’ αυτήν την τραγωδία που μου έφερ στο νου την τραγωδία του δικού μου παιδιού…”.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ