Αγνοείται κτηνοτρόφος στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου

Ένας 73χρονος κτηνοτρόφος που κατάγεται από τη Βρύναινα αγνοείται από χθες αργά το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει σε δασική περιοχή μεταξύ Βρύναινας και φράγματος Μαυρομάτη, σε σημείο που είχε τα ζώα του μαζί με ένα βοηθό του, για να τα συγκεντρώσει λόγω της κακοκαιρίας σε ένα σημείο προστατευμένο.

Στην περιοχή επικρατούσε αέρας και ομίχλη και χάθηκαν μεταξύ τους. Ο βοηθός κατάφερε να επιστρέψει και να ζητήσει βοήθεια. Ανέφερε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι του τηλεφώνησε κάποια στιγμή ο 73χρονος και του είπε ότι είναι σε μια καλύβα.

Ο γιός του 73χρονου ειδοποίησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Δρυμώνα και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Για την ανεύρεση του 73χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση στην οποία συμμετέχει κλιμάκιο πυροσβεστών από τον Αλμυρό, ένα πεζοπόρο τμήμα από την Β’ ΒΙΠΕ, καθώς και από την ΕΜΑΚ Λάρισας και η αστυνομία. Επί τόπου πήγε σήμερα το μεσημέρι και ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου Χαρ. Πόζογλου για να συντονίσει την επιχείρηση.Πηγή: volos.ert.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ