Αποκάλυψη – βόμβα για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη: Γνώριζε τους δολοφόνους της

Στο φως νέες αποκαλύψεις “βόμβα” για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας, λίγα 24ωρα μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση που άσκησε κατά αγνώστων ο εισαγγελέας Αγρινίου.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ταουξή, η άτυχη 44χρονη γνώριζε τους δολοφόνους της, την ταυτότητα των οποίων ξέρει και ο στενός κύκλος της.

Σύμφωνα με τον κ. Ταουξή, πρόκειται για τουλάχιστον δύο άνδρες, οι οποίοι δεν ήταν συγγενείς, αλλά φίλοι της μητέρας από την Κατοχή, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου στο πίσω κάθισμα του μισοκαμένου αυτοκινήτου της στη Μυρτιά Τριχωνίδας, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας. Οι άνδρες αυτοί, εκ των οποίων βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των Αρχών εξαιτίας της στενής του σχέσης με την Ειρήνη, φέρεται ότι είναι και οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Μάλιστα, μέσα στο διάστημα των οκτώ μηνών που έχουν περάσει από τον μυστηριώδη θάνατο της 44χρονης, ο συγκεκριμένος 50χρονος είχε κληθεί να καταθέσει τουλάχιστον οκτώ φορές. Ο δεύτερος ύποπτος, περίπου 55 ετών, ανήκει επίσης στο φιλικό περιβάλλον τη Λαγούδη και φέρεται ότι ήταν “παρών” στο ραντεβού που είχε η γυναίκα με τον 50χρονο τη μοιραία μέρα στη λίμνη Τριχωνίδα. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει ότι το κίνητρο του δολοφόνου βασίστηκε σε ένα συνονθύλευμα οικονομικών, κοινωνικών, επαγγελματικών και αισθηματικών στοιχείων.

Η ανακρίτρια Αγρινίου αναμένεται να επανεξετάσει τι καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να καλέσει ξανά τους εμπλεκομένους να δώσουν εξηγήσεις. Πιθανολογείται επίσης, ότι θα ζητήσει από την Αστυνομία να συνεχίσει τις έρευνες για να προσωποποιηθούν σύντομα οι ποινικές διώξεις. Πάντως, στη δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας Αγρινίου, αυτός ή αυτοί που σκότωσαν την Ειρήνη φέρεται ότι γνώριζαν τι έκαναν, καθώς βρίσκονταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή η οικογένεια και οι φίλοι της απέρριπταν το σενάριο της αυτοκτονίας, λέγοντας πως ο άνθρωπος τους δεν είχε κανέναν λόγο να αυτοκτονήσει.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ