Εξέλιξη – βόμβα στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, ο Εισαγγελέας Αγρινίου, πρότεινε την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος αγνώστων δραστών, έχοντας προφανώς ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, το διάστημα που είχε στα χέρια του τον φάκελο της υπόθεσης.

Πρόκειται σίγουρα για μία εξέλιξη που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εκτιμήσεις και τα όσα διέρρεε από την πρώτη στιγμή η τοπική αστυνομία, η οποία επέμενε για αυτοχειρία της 44χρονης μητέρας.

Η υπόθεση πλέον περνά στον Ανακριτή Αγρινίου, ο οποίος θα πρέπει αξιοποιώντας το μέχρι τώρα υλικό, καλώντας ενδεχομένως από την πλευρά του ο ίδιος σε νέες καταθέσεις όσους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το αποτέλεσμα των ερευνών του θα το διαβιβάσει στον Εισαγγελέα ο οποίος έχει προτείνει την άσκηση ποινικών διώξεων κατά αγνώστων.

Οι δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Εισαγγελέα Αγρινίου να «ανοίγει» επί της ουσίας μία υπόθεση που αρκετοί θεωρούσαν ότι ο φάκελός της έχει κλείσει. Πηγή πληροφοριών: sinidisi.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ