Θάνατος Λαγούδη: Νέα αυτοψία στη λίμνη Τριχωνίδα – Πρόκειται για δολοφονία επιμένει η οικογένεια

Νέα αυτοψία στη λίμνη Τριχωνίδα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη θα πραγματοποιήσουν οι ερευνητές της οικογένειας της, σήμερα. Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Παρέσυραν την Ειρήνη Λαγούδη στο ραντεβού θανάτου»

«Δεν έχουμε την ομολογία των ενόχων. Αν είχαν φιλότιμο και είχαν ομολογήσει, θα είχε λυθεί η υπόθεση τα πρώτα 24ωρα» λέει ο Βασίλης Ταουξής.

Είναι η οργισμένη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Μήνες τώρα η οικογένειά της περιμένει να δοθεί ένα τέλος στον άλυτο γρίφο του θανάτου της άτυχης μητέρας. Πιστεύουν ότι υπήρξε σχέδιο από τον ή τους δολοφόνους της, που την οδήγησε στο μοιραίο ραντεβού, στη λίμνη Τριχωνίδα. Σε ένα σημείο που συνήθιζε να πηγαίνει η 44χρονη με πολύ στενό της πρόσωπο.

«Αυτοί που την παρέσυραν, της έδωσαν ραντεβού στο γνωστό σε αυτούς συνηθισμένο σημείο, έτσι δεν υποψιάστηκε κάτι και πήγε μόνη της» σημειώνει ο κ.Ταουξής.

«Οι δράστες μαγείρεψαν τα στοιχεία για να μην προδοθούν»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη είναι σαφής. Ο δολοφόνος της άτυχης μητέρας, της άρπαξε το κινητό ώστε να στείλει ψεύτικα μηνύματα και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Στο Αγρίνιο θα βρεθούν σήμερα περισσότερα από 20 άτομα, πραγματογνώμονες δικηγόροι και ιδιωτικοί ερευνητές. Θα κάνουν την τελευταία αυτοψία στην διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη τη μέρα του θανάτου της.

«Θα είναι ένα οδοιπορικό για να καταγράψουμε με κάμερες, με χάρτες, ώρες και λεπτά. Πόσος χρόνος χρειαζόταν για την κάθε μετακίνηση» .

Πηγή: Star.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ