Συγκλονίζει η σύντροφος του 34χρονου που κρατούσε όμηρο τη Γαλλίδα: Με έδενε με τη θέλησή μου – ΒΙΝΤΕΟ

Για υπόθαλψη εγκληματία κατηγορείται η 24χρονη η οποία διατηρούσε επί ενάμιση χρόνο σχέση με τον 34χρονο που κρατούσε αιχμάλωτη τη Γαλλίδα πρώην σύντροφό του σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λαμίας.

Ωστόσο, δεν πιστεύει ότι ο σύντροφός της βασάνιζε σεξουαλικά γυναίκες και είχε για σκλάβα του τη Γαλλίδα. Στην ανακρίτρια φέρεται να δήλωσε ότι ο εθνοφύλακας την έδενε και την ίδια με τη θέλησή της. “Με δένει με σχοινί, μαντήλι αλλά εγώ μπορώ να λυθώ. Δεν έχει ασκήσει ποτέ βία πάνω μου. Ποτέ” επιμένει, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του Star.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, “Αυτά που ισχυρίζεται η Γαλλίδα γνωρίζει ότι είναι ψέματα, είχε πάει εκεί με τη θέλησή της. Η 24χρονη ενοχλήθηκε στο πλαίσιο της απλής γυναικείας αντιζηλίας,. Δεν την είδε φιμωμένη και δεμένη, είναι σοκαρισμένη”, επεσήμανε η κυρία Ελευθερία Ψύλλου.

Στο μεταξύ η Γαλλίδα κατέθεσε ότι όταν ο 34χρονος της έδειξε το μικρό δωμάτιο όπου την κράτησε αιχμάλωτη της είπε: “Καλωσήρθες στην καινούργια φυλακή σου”. Γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα για ερωτικούς συντρόφους.

Και η 40χρονη και μια νεαρή πρώην σύντροφός του κάνουν λόγους για βιασμούς και ερωτικά παιχνίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ