Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής για την επίθεση του Ρουβίκωνα: Η σκοπιά δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά

“Συνεχώς αποδεικνύεται ότι η σταθερή σκοπιά έξω από δημόσια κτίρια, πρεσβείες, αστυνομικά τμήματα και κάθε λογής στόχους δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει ούτε καν αποτρεπτικά για κάθε επίδοξο ταραξία η ακόμη και εγκληματία” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

“Συνεχώς αποδεικνύεται ότι η σταθερή σκοπιά έξω από δημόσια κτίρια, πρεσβείες, αστυνομικά τμήματα και κάθε λογής στόχους δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει ούτε καν αποτρεπτικά για κάθε επίδοξο ταραξία η ακόμη και εγκληματία. Ίσα ίσα μάλιστα δημιουργεί και έναν παραπάνω στόχο που είναι ο αστυνομικός που εκτελεί υπηρεσία εκεί που το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ειδοποιήσει για τυχόν επίθεση. Για ευνόητους λόγους δεν θέλω να αναφερθώ στην εικόνα η στις ενέργειες, όμως όταν εκ των πραγμάτων δεν δίνεις την δυνατότητα και την ευελιξία σε κάποιον να κάνει πολλά πράγματα δεν απέχει από το να τον οδηγείς στο να μην κάνει τίποτα…”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ