Σοκ από τη διπλή δολοφονία στην Καβάλα: Ο εγγονός του ηλικιωμένου ζευγαριού βρέθηκε καθισμένος στο πεζοδρόμιο με το μαχαίρι στα χέρια

Νεκρό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, στο σπίτι του στην Καβάλα, στη συνοικία του Προφήτη Ηλία.

Οι δύο ηλικιωμένοι έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και εντοπίστηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος από συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο συγγενής του άτυχου ζευγαριού κάλεσε τις Αρχές και δύο στενά από το σπίτι βρέθηκε ο 24χρονος εγγονός τους, καθισμένος στο πεζοδρόμιο και με ένα μαχαίρι στα χέρια του.

Ο νεαρός προσήχθη και ανακρίνεται από τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ενώ φέρεται να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει «φως» στην αιτία του θανάτου των δύο ηλικιωμένων, ενός άνδρα 85 ετών και μιας γυναίκας 80 ετών.

Ο 24χρονος έμενε μαζί με τους γονείς του στον ίδιο όροφο του σπιτιού όπου διέμεναν ο παππούς και η γιαγιά του. Κατά την ώρα του διπλού φονικού δεν ακούστηκε θόρυβος και ο θάνατος των ηλικιωμένων έγινε αντιληπτός λίγη ώρα μετά όταν άτομα της οικογένειας πήγαν στο διαμέρισμά τους για να τους δουν.

Πηγή: ant1news.gr, kavalanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ