Θρίλερ με τον 13χρονο Δημήτρη- Η φωτογραφία στην οποία ο πατέρας αναγνώρισε το παιδί του να βρίσκεται στη παραλία περιμένοντας σκάφος για να σωθεί

Ελπίδα στα αποκαΐδια για ένα 13χρονο αγόρι που βρίσκεται μεταξύ των αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Πρόκειται για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Ο πατέρας του υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειάς τους χτυπάει «κόκκινο».

Πηγή: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ