Έκκληση του πατέρα του 13χρονου Δημήτρη στον Realfm 97,8 για να βρεθεί ο γιος του: Δεν υπάρχει το παιδί στις λίστες του Λιμενικού

Έκκληση για να βρεθεί ο 13χρονος γιος του Δημήτρης που αγνοείται έκανε ο πατέρας του κ. Αναστάσιος Αλεξόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

“Διέμενε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 28 στο Μάτι. Ήταν με τους παππούδες και τον θείο του την ώρα που συνέβη το γεγονός. Μόλις μάθαμε για τις φωτιές προσπάθησα να επικοινωνήσω αρχικά με το σπίτι αλλά είχαν διακοπεί οι τηλεφωνικές γραμμές. Όταν αποκαταστάθηκε κάπως η επικοινωνία μάθαμε μέσω των γειτόνων ότι τη στιγμή της πυρκαγιάς ο θείος πήρε το παιδί μαζί με τους γονείς του και είχε προσπαθήσει να διαφύγει, όπου μάλλον κατευθύνθηκε από την τροχαία μέσω Κυανής Ακτής προς την παραλία. Από τότε εγώ δεν έχω σημεία ζωής τους, ούτε το αυτοκίνητο έχω μπορέσει να εντοπίσω” σημείωσε ο κ.Αλεξόπουλος και πρόσθεσε:

“Και οι τέσσερις είναι αγνοούμενοι. Το αυτοκίνητο είναι ένα Peugeot 208 χρώματος ασημί… Δηλώσαμε το παιδί ως αγνοούμενο στις λίστες του Λιμενικού, στο 199, στην Αστυνομία, στο ΕΚΑΒ… Το Λιμενικό μας είπε ότι στις λίστες τους δεν υπάρχει το όνομα, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ