Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης τζούνιορ που βρέθηκε νεκρός στις ΗΠΑ – Η αγάπη του 34χρονου επιχειρηματία για το ποδόσφαιρο και την τεχνολογία

Συγκλονισμένος είναι ο αθλητικός κόσμος από τον αιφνίδιο χαμό του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 34 ετών στις ΗΠΑ.

Ο Σωκράτης Τζούνιορ σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και από νωρίς ασχολήθηκε ενεργά με τις επιχειρήσεις του Ομίλου του πατέρα του ενώ έδειξε τη μεγάλη αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Διατηρούσε τα τελευταία χρόνια τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙΝΤΡΑΛΟΤ και είχε μόλις ηγηθεί της ολοκλήρωσης μιας εκτενούς αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Ενώ στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με θέματα κατασκευών και real estate.

Το τελευταίο διάστημα είχε μετακινηθεί στις ΗΠΑ για να συμμετέχει στο μεγάλο πρότζεκτ του αθλητικού στοιχήματος που μόλις ξεκινά εκεί. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων είχε βρεθεί σε μια σημαντική συνάντηση των ρυθμιστικών αρχών στο Κλίβελαντ, όπου και άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή.

Αγαπούσε ιδιαίτερα την τεχνολογία και το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και ήταν πολύ αγαπητός στους κύκλους του Ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ