Βγήκε από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος – “Δεν είμαι στα καλύτερά μου” δήλωσε καταβεβλημένος – ΒΙΝΤΕΟ

Αποφυλακίστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του μέχρι τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου της καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του. Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού, Ι. Παγορόπουλος και Ι. Νικολάου επικαλέστηκαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός.Ο 83χρονος πρώην υπουργός στις 4 Μαΐου του 2017 είχε αποφυλακιστεί και πάλι με περιοριστικούς όρους. Στις 31 Οκτωβρίου ωστόσο της ίδιας χρόνιας έπειτα από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή.

«Δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή μου», επισήμανε ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος για τη δεκάμηνη παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού ευχαρίστησε «τους ανθρώπους που στηρίζουν το θεσμό της δικαιοσύνης όπως το νοσοκομείο Άγιος Παύλος των φυλακών Κορυδαλλού. Ευχαριστώ τη διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό γιατί κατάλαβα κάτω από ποιες συνθήκες ασκούν λειτούργημα που το έχουμε ανάγκη οι απλοί πολίτες».

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά του «στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης που χθες στο δικαστήριο κατάφεραν και πήραν προς έκπληξη αρκετών μια απόφαση δίκαιης δίκης που μου απέδωσε την ελευθερία μου ομόφωνα».

«Το θεωρώ καλό σημάδι για τα περαιτέρω που θα ακολουθήσουν» είπε ο πρώην υπουργός που ανακοίνωσε ότι «θα πάω σπίτι μου, με περιμένει ο γιος μου και η γυναίκα μου».

Ειδικά για τη Βίκυ Σταμάτη ο Άκης Τσοχατζόπουλος είπε ότι «το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη γυναίκα μου η οποία μόνη της παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, φίλους, γνωστούς και μη, το πάλεψε και πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ