Έβγαλαν στο “σφυρί” το σπίτι τυφλού επειδή είναι εγγυητής σε δάνειο- ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια απίστευτη περιπέτεια βρέθηκε ένας άνδρας, ο οποίος προ ετών υπέγραψε ως εγγυητής στο δάνειο ενός φιλικού ζευγαριού.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι τυφλός και ζει πλέον με ένα επίδομα 680 ευρώ ανά δίμηνο, κλήθηκε να εξοφλήσει εκείνος το δάνειο του δανειολήπτη, καθώς ο ίδιος αδυνατούσε να πληρώσει.

Από το 2000 έως το 2007, πριν ακόμα προκύψει το θέμα της τύφλωσης του άνδρα, κι ενώ ο ίδιος εργαζόταν, φρόντιζε να πληρώνει κανονικά το δάνειο των φίλων του σαν να ήταν δικό του.

Από τη στιγμή της τύφλωσης όμως ο άνδρας σταμάτησε να εργάζεται και αναγκάστηκε να ζει με τη γυναίκα του λαμβάνοντας μονάχα το επίδομα των 680 ευρώ ανά δύο μήνες, αδυνατώντας να πληρώνει και το ξένο δάνειο.

Έτσι, η εφορία προχώρησε σε κλήτευση για το σπίτι του, το οποίο βγάζουν στο «σφυρί». Όπως τόνισε η σύζυγός του μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο δανειολήπτης φρόντισε να πουλήσει τα υπάρχοντά του για να μην μπορεί κανείς να του κατασχέσει την περιουσία και πλέον αδιαφορεί για το μέλλον του φίλου – εγγυητή.Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: ANT1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ