Σύλληψη δύο διαρρηκτών στην Αργυρούπολη – Είχαν “ρημάξει” τα σπίτια στα νότια προάστια

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 58 και 65 ετών στην περιοχή της Αργυρούπολης, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 58χρονος από την Ελλάδα και ο 65χρονος από την Τυνησία είχαν αποπειραθεί λίγο πριν από τη σύλληψη τους να διαρρήξουν σπίτι στην Αργυρούπολη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, από τον περασμένο Φεβρουάριο, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές σε σπίτια στα νότια προάστια, όπου παραβιάζοντας τα παράθυρα ή τις κεντρικές εισόδους εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, καθώς και χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ανάλογα αδικήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και ένα αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς. Σημειώνεται, ότι έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δέκα περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών στις περιοχές της Αργυρούπολης, του Αλίμου και της Ηλιούπολης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ