Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι αστυνομικού και… το μετάνιωσαν

Δύο διαρρήκτες στη Ζάκυνθο επέλεξαν να εισβάλουν σε λάθος σπίτι καθώς δεν γνώριζαν ότι ο ιδιοκτήτης του είναι αστυνομικός.

Ο αστυνομικός τους έπιασε στα πράσα και τους καταδίωξε, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να τραυματιστεί στην προσπάθεια του να διαφύγει. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Οι δράστες που παρακολουθούσαν τη μονοκατοικία στο χωριό Άγιος Κήρυκος περίμεναν να φύγουν όλοι από το σπίτι και όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν βρίσκεται κανένας σε αυτό, έσπασαν την κεντρική πόρτα και μπήκαν στο εσωτερικό του. Αμέσως, χωρίστηκαν και μπήκαν σε όλα τα δωμάτια του ισογείου και του πρώτου ορόφου, τα οποία έκαναν φύλλο και φτερό στην προσπάθεια τους να βρουν μετρητά και κοσμήματα. Ωστόσο, δεν πρόλαβαν να ψάξουν όσο θα ήθελαν καθώς λίγα λεπτά αφότου μπήκαν στη μονοκατοικία ο ιδιοκτήτης επέστρεψε. Ο αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε ότι μέσα στο σπίτι βρίσκονται κλέφτες και άρχισε να τους καταδιώκει.

Ο ένας εκ των δύο δραστών στην προσπάθεια του να διαφύγει βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στην αυλή από ύψος δύο μέτρων. Όμως, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί καθώς χτύπησε στο πόδι του. Ο αστυνομικός κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και ειδοποίησε τους συναδέλφους του οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και του πέρασαν χειροπέδες.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ