Η άφιξη του Πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα στην Κρήτη – ΦΩΤΟ – BINTEO

Στις 12.30 ακριβώς το ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν από τις 12 το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων προκειμένου να υποδεχθούν το πριγκιπικό ζεύγος.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα Κορνουάλης Καμίλα, χαιρέτησαν και συνομίλησαν με τους τοπικούς φορείς και στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητο προκειμένου να μεταφερθούν στην Κνωσό.

Παρουσία υπουργού Πολιτισμού η ξενάγηση του πριγκιπικού ζεύγους

Στην Κνωσό βρίσκεται ήδη η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου η οποία αναμένεται να υποδεχθεί το πριγκιπικό ζεύγος.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κατόπιν σχετικής επιθυμία του πρίγκιπα Καρόλου το ανάκτορο της Κνωσού δεν θα κλείσει για τους υπόλοιπους επισκέπτες, ωστόσο ως μέτρο ασφαλείας που έχει ληφθεί, το πριγκιπικό ζεύγος θα ακολουθήσει άλλη διαδρομή ξενάγησης στο ανάκτορο.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρότατη, καθώς η πρόσβαση στο ανάκτορο όλων εξετάζεται εξονυχιστικά. Υπενθυμίζεται ότι τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα Καμίλα συνοδεύουν άνδρες των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Πηγές: cretapost.gr, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ