Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά – Τα έκρυβαν σε ειδική κρύπτη στο ταμπλό αυτοκινήτου

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, με τρεις επιχειρήσεις που εκτυλίχθηκαν ταυτόχρονα σε Μαρκόπουλο, Ελευσίνα και στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου προχώρησαν στην εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης κρυμμένη στην ειδική κρύπτη του ταμπλό ενός αυτοκινήτου.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για το κύκλωμα και κυρίως για τον 50χρονο αρχηγό από την Αλβανία, ο οποίος έφερνε τις ποσότητες ηρωίνης από τη χώρα του.

Στην πορεία εντόπισαν στο Μαρκόπουλο και στην Ελευσίνα τους χώρους που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την αποθήκευση των ναρκωτικών και τους έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε ότι ήταν έτοιμοι να εισαγάγουν ηρωίνη στην Ελλάδα μέσω Αλβανίας.

Όταν εντόπισαν στην Εθνική Οδό το αυτοκίνητο με τα μέλη της σπείρας και ένα δεύτερο όχημα το οποίο προπορευόταν παίζοντας τον ρόλο του προπομπού, τα σταμάτησαν, συνέλαβαν τους επιβάτες και έκαναν έρευνα που αποκάλυψε την κρύπτη στο ταμπλό όπου ήταν κρυμμένη η ηρωίνη. Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί εισέβαλαν και στα σπίτια που παρακολουθούσαν όπου και εντόπισαν ποσότητες ναρκωτικών.

Κατά τις τρεις εφόδους συνελήφθησαν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων μία 30χρονη ενώ κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από ένα κιλό ηρωίνη, 130 γραμμάρια υγρής μεθαδόνης, 2.000 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και τρία αυτοκίνητα με τα οποία γινόταν η μεταφορά των ναρκωτικών.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ