Αποκάλυψη για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης – Ήταν ζωντανή την ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο της και προσπάθησε να διαφύγει

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, κ. Ανδριανός Γκουρμπάτσης συνέταξε νέο συμπληρωματικό υπόμνημα αποτελούμενο από 15 σελίδες.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γκουρμπάτσης στα τέλη Μαρτίου είχε παραδώσει την 71 σελίδων έκθεσή του που ενίσχυε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της άτυχης 44χρονης αναφέρει στο νέο υπόμνημα ότι κατά την έναρξη, ανάπτυξη, εξέλιξη και αυτοκατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο της η Ειρήνη Λαγούδη καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Αυτό προκύπτει από το κάψιμο της ζώνης του συνοδηγού στο συγκεκριμένο σημείο και από το άκαυστο μέρος του συγκεκριμένου καθίσματος. Το νέο αυτό στοιχείο αποδεικνύει ότι το κάθισμα του συνοδηγού δεν ήταν σε κεκλιμένη θέση, όπως έδειξε η αυτοψία της Αστυνομίας, αλλά σε κανονική ανάπτυξη και σε αυτό καθόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύτηκε υδροκυάνιο, που παράγεται από τα πλαστικά και συνδέεται με την πυρολυτική συμπεριφορά τους όταν καίγονται. Αυτά έπρεπε να βρεθούν στο αίμα της 44χρονης, μαζί με το μονοξείδιο. Αυτό σημαίνει ότι το μπιτόνι και ο κουβάς δεν βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού.

Ο ειδικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες, αναλύοντας το πελματιαίο αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, εξήγησε ότι τη στιγμή κατά την οποία έγινε το εντύπωμα του παπουτσιού της γυναίκας μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε η εξέλιξη της φωτιάς και αυτό “δείχνει” ότι ήταν ζωντανή και πως προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

Πηγή πληροφοριών: Espesso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ