Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης δύο 14χρονων κοριτσιών από τη Βάρη. Με ανακοίνωσή του το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι η Ειρήνη Β. και η Εβελίνα Θ. εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους.
Τα ίχνη των δύο κοριτσιών χάθηκαν την Τετάρτη και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Εκδόθηκε amber alert και το Χαμόγελο του Παιδιού ζητούσε την παροχή οποιαδήποτε πληροφορίας αναφορικά με την υπόθεση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Στις 19/4/2018 βρέθηκαν οι Ειρήνη Β. και Εβελίνα Θ., 14 & 14 ετών οι οποίες είχαν εξαφανιστεί στις 18/4/2018 από την περιοχή της Βάρης, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν. Οι ανήλικες είναι καλά στην υγεία τους.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις οικογένειες της Ειρήνης Β. και της Εβελίνας Θ. για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.
Νέο Ηράκλειο: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε δύο ανήλικες – «Κορίτσια τα κινητά σας, με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο»
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Αναλυτικά παραδείγματα ανά κατηγορία
Προστασία από το κρυολόγημα: Το «ταπεινό» λαχανικό που έχει περισσότερη βιταμίνη C από τα εσπεριδοειδή
Ανακαλύφθηκαν αρχαία τεχνουργήματα σε ορυζώνες
Κίνα: Πολεμικά γυμνάσια με πραγματικά πυρά γύρω από την Ταϊβάν – Σε ύψιστη επιφυλακή η Ταϊπέι
Σάκης Ρουβάς: Το απρόοπτο με το παντελόνι του που σκίστηκε στην πίστα – Δείτε βίντεο με την αντίδρασή του
Νέο Ηράκλειο: 16χρονος με κουζινομάχαιρο λήστεψε δύο ανήλικες – «Κορίτσια τα κινητά σας, με τον καλό ή τον άσχημο τρόπο»
Τρομάζει την Άγκυρα η συνεργασία Ελλάδας – Ισραήλ
ENIKOS NETWORK
Συνηθίζετε να βρίζετε όταν πιέζεστε; Γιατί μπορεί να σας κάνει πιο δυνατούς σύμφωνα με μελέτη