Παραδόθηκε ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε συμβολαιογραφείο και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Παραδόθηκε πριν από λίγο ο 62χρονος άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε συμβολαιογραφικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14.00 όταν ο άνδρας πήγε στο συμβολαιογραφείο, που βρίσκεται επί της οδού Φράγκων, κρατώντας στα χέρια του ένα μπιτόνι με βενζίνη. Σύμφωνα με μαρτυρίες, περιέλουσε τον συμβολαιογράφο και τις δύο συνεργάτιδές του.

Εκείνοι τελικά βγήκαν έξω από το γραφείο, ενώ ο ίδιος παρέμεινε μέσα, απειλώντας, κατά πληροφορίες, να το παραδώσει στις φλόγες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές και επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Πρόκειται για τον ίδιο άνδρα που το Σεπτέμβριο του 2011 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει έξω από υποκατάστημα τράπεζας της Θεσσαλονίκης, περιλούζοντας το σώμα του με αέριο. Τότε, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών κατάφερε να σωθεί, ενώ η ενέργεια αυτή είχε καταγραφεί ζωντανά από ΜΜΕ. Σε δηλώσεις του αργότερα, συνέδεσε την πράξη του με συσσωρευμένα χρέη που τον οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Στο συμβολαιογραφείο έσπευσαν διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι με επιτυχία κατάφεραν να ηρεμήσουν τον δράση και να τον πείσουν να παραδοθεί. Λίγο πριν τη σύλληψή του ο 62χρονος φαίνεται να έβαλε φωτιά σε χαλί η οποία σβήστηκε άμεσα και δεν πήρε έκταση.

Σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο, ο 62χρονος φέρεται να έχει προηγούμενα μαζί του, ωστόσο η υπόθεση δεν συνδέεται με περιστατικό πλειστηριασμού, ή απώλειας ακινήτου.

“Υπήρχε μία ιδιωτική διαφορά, οικονομική μεταξύ εμού και αυτού. Μπροστά στον κίνδυνο να βάλει φωτιά στο γραφείο και να έχουμε ανθρώπινα θύματα φύγαμε αμέσως. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα θύμα”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή βίντεο: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ