Φρίκη – Ασελγούσε στον 8χρονο γιο της γειτόνισσας – Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του παιδιού – Άφαντος ο “σάτυρος”

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η καταγγελία μιας ανύπαντρης μητέρας τριών ανήλικων παιδιών, εις βάρος ενός 35χρονου άνδρα, γείτονά της, που εκμεταλλευόμενος την απουσία της από το σπίτι κακοποιούσε σεξουαλικά τον 8χρονο γιο της.

Οι κάτοικοι του χωριού, είναι εξοργισμένοι και συνδράμουν στις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού και του Αστυνομικού Σταθμού Σαλάκου, για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έχει δώσει σημεία ζωής και προφανώς κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Η ανύπαντρη αλλοδαπή μητέρα, που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο χωριό, ενημερώθηκε από το 10χρονο παιδί της, ότι ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του, πηγαίνει συχνά στο σπίτι του 35χρονου αλλοδαπού, γείτονά τους και ότι εκείνος του δίνει χρήματα.

Η μητέρα μίλησε με τον 8χρονο και πληροφορήθηκε ότι ο 35χρονος τον Ιούνιο του 2017, τον οδήγησε στο σπίτι του και εκεί αφού έβαλε στην τηλεόραση του βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο τον εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις, προσφέροντάς του ως αμοιβή 5 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό σημειώθηκε και άλλες φορές.

Η μητέρα, ενημέρωσε την αστυνομία την 27η Μαρτίου 2018 και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες τόσο από πολίτες όσο κι από τις Αρχές για τον εντοπισμό και την σύλληψή του 35χρονου.

Ο 35χρονος, που βοηθά σε γεωργικές εργασίες κατοίκους του χωριού, φέρεται να έχει διαφύγει από την Ρόδο με αεροπλάνο. Ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία σύμφωνα με κατοίκους του χωριού δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε και εικάζεται ότι ο άνδρας κρύβεται σε κάποιο αγρόκτημα.

Όπως αναφέρει μια πληροφορία διαμένει παράνομα στην χώρα και έχει υποβάλει αίτηση για χορήγηση ασύλου.

Ο 8χρονος και η μητέρα του έχουν καταθέσει σχετικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ενώ θεωρείται σίγουρο ότι της υποθέσεως θα επιληφθεί και παιδοψυχολόγος.

Πηγή πληροφοριών: dimokratiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ