Γνωστοί καλλιτέχνες στην ατζέντα του κυκλώματος που πλάσαρε κοκαΐνη σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας

Πανικό έχει προκαλέσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους η εξάρθρωση σπείρας που πλάσαρε ναρκωτικά σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Espresso, τα κινητά τηλέφωνα των μελών της σπείρας “μίλησαν” αποκαλύπτωντας ότι μεταξύ των πελατών ήταν και γνωστοί καλλιτέχνες.

Τη διακίνηση της κοκαΐνης έκαναν ένας 60χρονος Έλληνας και τρεις Αλβανοί συνεργοί του, οι οποίοι δέχονταν στα κινητά τους παραγγελίες για τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που είχαν στην κατοχή τους από τους αγοραστές, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν ειδικούς κωδικούς.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ακολούθησαν τα στοιχεία που είχαν και διαπίστωσαν ότι οι διακινητές την “έστηναν” έξω από κέντρα διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλιακή και παρέδιδαν τα ναρκωτικά που πουλούσαν σε θαμώνες και καλλιτέχνες.

Τα μέλη της σπείρας συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένες επιχειρήσεις που έγιναν ταυτόχρονα στα Πετράλωνα, την Καλλιθέα και στο Μενίδι. Όπως προέκυψε από τις παρακολουθήσεις, ο Έλληνας και οι τρεις Αλβανοί κάθονταν στα πάρκινγκ των νυχτερινών κέντρων, έχοντας κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες τις δόσεις κοκαΐνης, για να μπορούν να τις παραδίσουν άμεσα στους πελάτες τους.

Από τις ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι η σπείρα έκανε αποστολές ναρκωτικών μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική χώρα.

Από τους συλληφθέντες κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους τριών κιλών και 902,3 γραμμαρίων, 64 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, 10 κινητά τηλέφωνα, πλήθος συσκευασιών για τυποποίηση ναρκωτικών, τέσσερα αυτοκίνητα, δύο μοτοσικλέτες και το ποσό των 144.530 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις κοκαΐνης.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ