Τον ξυλοκόπησαν μέσα στο σπίτι του και άρπαξαν 30.000 ευρώ

Στο στόχαστρο καλά πληροφορημένων ληστών φαίνεται ότι είχε μπει ένας 37χρονος Αλβανός που μένει μόνιμα στον Πύργο με τη σύντροφό του, καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι του έκλεψαν από τη βαλίτσα του το ποσό των 30.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο 37χρονος Αλβανός είχε κρύψει μέσα σε μια ασφαλισμένη βαλίτσα, τα χρήματα που συγκέντρωνε από τη δουλειά του εδώ και χρόνια στην περιοχή του Πύργου.

Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι, σε υπόγειο διαμέρισμα που διαμένει μαζί με την ομοεθνή σύντροφό του, κοντά στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής. Ο ένας από τους δύο ληστές αιφνιδίασε τον 37χρονο μπαίνοντας από το παράθυρο και ακινητοποιώντας τον, κρατώντας πιστόλι.

Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του, που επίσης κρατούσε όπλο και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 37χρονο για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματά του.

Οι δράστες αφού είδαν πως η πρακτική τους αυτή δεν έχει αποτέλεσμα άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού. Βρήκαν μια βαλίτσα που ήταν ασφαλισμένη με λουκέτο και την έσκισαν με μαχαίρι για να αποκαλύψουν το «θησαυρό» που έκρυβε. Ο 37χρονος είχε κρυμμένα εκεί 30.000 ευρώ, τα οποία και θα έπαιρνε μαζί του, καθώς λίγη ώρα αργότερα θα αναχωρούσε για τη χώρα του. Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: ilialive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ