Θρίλερ με τον θάνατο 46χρονης που βρέθηκε σε χωράφι – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η αστυνομία της Πάφου τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου γυναίκας που βρέθηκε χθες κοντά στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Γεροσκήπου στην Κύπρο.

Πρόκειται για την Petrouna Milhova Milcolova ηλικίας 46 ετών από την Βουλγαρία.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή της 46χρονης που θα διενεργηθεί σήμερα στις 10:00 το πρωί στο νεκροτομείο Πάφου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου και την Αγγελική Παπέττα. Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε χθες η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα ενώ στην συνέχεια επιθεώρησε τη σορό του θύματος σε μια προσπάθεια να εξετάσει τα τραύματα που έφερε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος της.

Από τα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου πέρασαν αρκετά πρόσωπα για κατάθεση, ανάμεσα στα οποία και άτομα που δραστηριοποιούνται πλησίον του σημείου που εντοπίστηκε η 46χρονη.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ κλήθηκε και ο συνομήλικος συμβίος της 46χρονης, που ωστόσο δεν προέκυψε τίποτε εναντίον του και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος.

Ανακρινόμενος ο 46χρονος ανέφερε πως με τη γυναίκα διαμένουν μαζί τα τελευταία 5 περίπου χρόνια ωστόσο στην Πάφο ήρθαν πριν από 15 με 20 μέρες.

Είπε ωστόσο, πως ο ίδιος είδε την 46χρονη λίγο πριν μεταβεί για την εργασία του χθες το πρωί, ενώ η συμβία του ακολούθως, όπως του είχε αναφέρει, θα πήγαινε για εξεύρεση εργασίας.

Η 46χρονη εντοπίστηκε από πολίτη βαριά τραυματισμένη, ο οποίος σε κατάθεση του στην Αστυνομία ότι το μόνο που κατάφερε να πει η 46χρονη ήταν ότι πονούσε πολύ.

Στην περιοχή κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο μέχρι να μεταφερθεί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου εξέπνευσε.

Σημειώνεται πως η 46χρονη διέμενε κοντά σε υποστατικά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή.

Η Αστυνομία ωστόσο μέχρι στιγμής εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του θανάτου της 46χρονης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ