Ο Τσελέντης έχασε την μοιραία πτήση στο Ιράν : Εγώ ή είχα Άγιο ή είμαι εφτάψυχος

Τύχη βουνό είχε ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, ο οποίος βρίσκεται στοΙράν και σκόπευε να επιβιβαστεί στη μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους.

Ο ίδιος ο Ακης Τσελέντης, πριν από δύο ημέρες είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook ότι θα ταξίδευε για το Ιράν.

Το enikos.gr από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τον κ. Τσελέντη, ο οποίος είπε ότι δεν είχε αγοράσει εισιτήρια αλλά σκόπευε να ταξιδέψει με τη συγκεκριμένη πτήση. Καθυστέρησε όμως να φτάσει στο αεροδρόμιο κι έτσι δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο μοιραίο αεροπλάνο.

«Λόγω τεράστιας κυκλοφορίας στην Τεχεράνη καθυστέρησα και δεν πήρα τη συγκεκριμένη πτήση» δήλωσε λίγο αργότερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με γραπτό μήνυμά του από την Τεχεράνη υπογραμμίζοντας πως είχε προγραμματίσει να μεταβεί στην πόλη Γιασούζ (Yasssiz) με την συγκεκριμένη πτήση ή την επόμενη , όποια προλάβαινε.

«Είναι φοβερά δύσκολο το τηλεφωνικό από εδώ. Είχα προγραμματίσει να μεταβώ στην Yasssiz με την συγκεκριμένη πτήση ή την επόμενη, όποια προλάβαινα. Λόγω τεράστιας κυκλοφορίας στην Τεχεράνη καθυστέρησα και δεν πήρα τη συγκεκριμένη πτήση. Θα επιστρέψω σε μια εβδομάδα» ανέφερε ο κ.Τσελέντης στο μήνυμά του.

Μιλώντας στο ΑΝΤ1 ο σεισμολόγος αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι κρίμα που χάθηκαν τόσες ανθρώπινες ζωές. Εγώ ή είχα Άγιο ή είμαι εφτάψυχος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ