“Σπάει” τη σιωπή του ο γιατρός που είχε σχέση με τη 44χρονη Ειρήνη- ΒΙΝΤΕΟ

Το πρόσωπο – “κλειδί” της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, ο παντρεμένος γιατρός, πρώην σύντροφός της, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του. Μιλώντας στο Star, δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Άνοιξε μάλιστα ξανά, το ιατρείο του στο Μεσολόγγι.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εγώ είμαι εδώ, στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», αναφέρει.

Τα τρία παιδιά και ο αδερφός της 44χρονης, όρισαν δικηγόρο και ειδικούς πραγματογνώμονες.

«Υπάρχουν τεράστια ερωτηματικά που δεν συνάδουν με την χειροτεχνία της αυτοκτονίας, οδηγούν στην ανθρωποκτονία και μάλιστα με δόλο. Τι έγινε με το κινητό της και πώς συνάδει να θέλει να θέσει τέρμα στη ζωή της και λίγο πριν να παίρνει γλυκά για την γιορτή της κόρης της;», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ένα μήνυμα στο κινητό του ιδιωτικού ερευνητή Κώστα Σπύρου, ο οποίος έχει αναλάβει για λογαριασμό της οικογένειας την υπόθεση, ανατρέπει τα δεδομένα.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η Ειρήνη είχε δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ