Στα “λευκά” ο Διόνυσος – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Στα “λευκά” έχουν ντυθεί αρκετά βόρεια προάστια της Αττικής. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ακόμη και σήμερα ξημερώματα στον Διόνυσο εξακολουθούσε να χιονίζει.

Σημειώνεται ότι τα μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής επιχειρούν έτσι ώστε όλοι οι δρόμοι στην Αττική να παραμείνουν ανοικτοί παρά την έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε σε αρκετές περιοχές όπως της Κάζας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην Πάρνηθα.

Παρά την ύφεση των καιρικών φαινομένων, είναι σε επιφυλακή άλλα 8 αποχιονιστικά μηχανήματα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ