Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φονικό στην Ξάνθη – Σκότωσε την 18χρονη κόρη του γιατί ανέβαινε σε μηχανάκια και μετά κρεμάστηκε

Νέα οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Ένας 49χρονος πατέρας στην Σμίνθη Ξάνθης σκότωσε την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ ο αυτόχειρας κρεμασμένος σε κοντινό δάσος με τα χέρια του ματωμένα.

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε, είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι δολοφόνησε την κόρη τους επειδή είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφόνος και αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο ιατροδικαστής

Επιτόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητά το όπλο του φόνου.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο, όπως αναφέρει.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη .Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και η μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές. Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι του οικισμού έχουν σοκαριστεί από την οικογενειακή τραγωδία.

Πηγή πληροφοριών: xanthi2.gr, xanthinews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ