Η Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία: Ο κόσμος δεν θα πρέπει να τρομοκρατείται ούτε να καθησυχάζει

Με την φράση «είναι μια κλασική χειμωνιάτικη ημέρα» περιέγραψε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την εικόνα των καιρικών συνθηκών σε ολόκληρη τη χώρα ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.

«Η ίδια εικόνα θα επικρατήσει και αύριο και από το Σάββατο τα φαινόμενα θα αρχίσουν να αποκλιμακώνονται», είπε ακόμη ο κ. Καπάκης επισημαίνοντας ότι «η Πολιτική Προστασία έχει θέσει σε αυξημένη ετοιμότητα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας για να επεμβαίνουν όπου χρειάζεται».

Ο κ. Καπάκης προσέθεσε ότι αυτό που θέλει να πει στον κόσμο είναι «πως δεν θα πρέπει να τρομοκρατείται, ούτε να καθησυχάζει».

Όπως επεσήμανε, «απόψε παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με κάποια αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια στο ορεινό χωριό Παγώντα της Βόρειας Εύβοιας καθώς δεν είχαν αλυσίδες».

Γενικά στα ορεινά της Εύβοιας και άλλων περιοχών της κεντρικής Ελλάδας έχουν πέσει αρκετά χιόνια ενώ αύριο αναμένονται ισχυροί άνεμοι στα νότια της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Καπάκη από την πορεία της αυριανής ημέρας θα ξεκαθαρίσει και η εικόνα που θα έχουμε την Κυριακή, παραμονή των Χριστουγέννων.

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ