Γεωργαντάς: Δεν ήμουν στο κύκλωμα της κοκαΐνης – Κατέθεσα μήνυση

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε στο ΑΤ Αμαρουσίου ο Θέμης Γεωργαντάς, για την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετέβη στο αστυνομικό τμήμα παρουσία του δικηγόρου του, Δημοσθένη Πέππα, όπου υποστήριξε ότι ουδεμία σχέση έχει με το κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγόρου του “σχετικά με το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» εις βάρος του εντολέα μας κυρίου Θέμη Γεωργαντά: Συγκεκριμένα, στο υπ’ αριθμ. 858 φύλλο της εφημερίδας«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» που κυκλοφόρησε σήμερα την 1η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή, τόσο στο εξώφυλλό τηςεπιγραμματικά, όσο και στις σελίδες 12 και 13 αυτού, γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του εντολέα μας με την κατασκευή εντελώς ψευδών σεναρίων.

Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκε από τον εντολέα μας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του τύπου στο Α.Τ Αμαρουσίου κατά του ιδιοκτήτη της ανωτέρω ημερήσιας εφημερίδας (ελλείψει στοιχείων του) και κατά παντός υπευθύνου και συμμέτοχου στην διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.

Σχετικά με την επίμαχη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εις βάρος τουκ. Γεωργαντά και η μοναδική εμπλοκή του στην υπόθεση είναι η ιδιότητα του στο καταστατικό της εταιρείας – επιχείρησης ‘’ LILI SHOU ‘’ ως ετερόρρυθμο μέλος και μόνο.

Τέλος, σας κοινοποιούμε την παρούσα προκείμενου να απέχετε από την αναδημοσίευση και την αναπαραγωγή τέτοιων ψευδών δημοσιευμάτων και συνδέσεων του ονόματος του εντολέας μας.

Νωρίτερα, σε επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι δεν έχει καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών του Κολωνακίου και πως η αναφορά του ονόματος είναι απλή συνωνυμία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ