Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Ποιος είναι ο δράστης

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ νεκροταφείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα, ελληνικής καταγωγής, 58 ετών, ο οποίος προσήχθη το πρωί της Τρίτη στην περιοχή των Πατησίων, όπου φαίνεται να διαμένει.

Ο άνδρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ και ανακρίνεται. Μάλιστα , όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, φέρεται να έχει ομολογήσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας είναι πιθανότατα τοξικομανής και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως πρόκειται για τον δράστη της άγριας δολοφονίας και αναφέρουν πως το κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.

Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα. Αρχικά, ο δράστης προσήχθη, ενώ η προσαγωγή πρόκειται να μετατραπεί σε σύλληψη.Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται αναλυτική ενημέρωση για την πολύκροτη αυτή υπόθεση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ