Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στη Γλυφάδα – Τα τελευταία λόγια του θύματος με τους εκτελεστές

Ο 37χρονος άνδρας, συνιδιοκτήτης γνωστού μπαρ στη Γλυφάδα, που έπεσε νεκρός από τα πυρά αγνώστων τα ξημερώματα της Κυριακής, φαίνεται να “έριξε” τα κυκλώματα της αλβανικής μαφίας των καρτέλ της κοκαΐνης και το πλήρωσε με τη ζωή του, σύμφωνα με την Espresso.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την δολοφονία του “Κατσαρόλα”, όπως ήταν το προσωνύμιο του θύματος, στα κυκλώματα διακίνησης κοκαΐνης στις ακριβές πιάτσες της Αθήνας.

Τα πρόσωπα των δυο ανδρών που μπήκαν στο μπαρ λίγο πριν από τις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, ενώ από αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν τις έρευνες, έμαθαν και τη στιχομυθία που προηγήθηκε πριν από την εκτέλεση του “Κατσαρόλα”.

Οι δυο άγνωστοι άνδρες πλησίασαν το τραπέζι που κάθονταν ο 37χρονος και ο ένας από αυτούς του είπε : “…εμένα έριξες ρε;”. Η απάντηση από το ‘κατσαρόλα’ άμεση: “…άντε πάγαινε ρε μη σε στείλω εγώ”.

Αμέσως οι δυο άνδρες έβγαλαν όπλα και “γάζωσαν” τον 37χρονο, ενώ τραυμάτισαν έναν φίλο του και δυο θαμώνες του καταστήματος.

Εκτιμάται ότι ο 37χρονος προμηθεύτηκε και διακίνησε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, χωρίς όμως να πληρώσει τους προμηθευτές του, με αποτέλεσμα την εκτέλεση του.

Ο 37χρονος είχε στην ιδιοκτησία του άλλα τρία καταστήματα, δύο λέσχες πολυτελείας στην Καλλιθέα και ένα μπαρ στο κέντρο τις Αθήνας.

Το 2012 ο “Κατσαρόλας” συνελήφθη από την Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς είχε συστήσει 10μελή ομάδα, τα μέλη της οποίας είχαν εφοδιαστεί με σκούτερ, ώστε να είναι σε θέση ολόκληρο το 24ωρο να κάνουν ντελίβερι κοκαΐνης στο πελατολόγιο που είχε δημιουργήσει ο 37χρονος.

Το προσωνύμιο “Κατσαρόλας” προέκυψε επειδή ο 37χρονος “μαγείρευε” την κοκαΐνη, την έβραζε δηλαδή, ώστε να εξαλείφει τις νοθευτικές ουσίες και να παραδίδει στους πελάτες του “καθαρό πράμα”. Για το λόγο αυτό ήταν ο πλέον ακριβός διακινητής της Αθήνας, καθώς η κοκαΐνη του “Κατσαρόλα” κόστιζε 100 ευρώ το γραμμάριο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ