Μπουγάς: Δε θα ξεχάσω την υποδοχή που μου έκαναν όταν μπήκα φυλακή

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso» ο Τάσος Μπουγάς αναφέρθηκε στην περίοδο που μπήκε στη φυλακή, κατηγορούμενος για μαστροπεία.

«Κατηγορήθηκα για μαστροπεία, αλλά απαλλάχτηκα. Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα η οποία ήταν μπλεγμένη σε μια υπόθεση μαστροπείας και νόμιζαν ότι ήμουν κι εγώ. Κι επειδή έπαιξα πολύ τότε στα κανάλια, αναγκάστηκαν να με στείλουν στη φυλακή. Έναν μήνα έμεινα μέσα. Μετά με άφησαν με ομόφωνη απόφαση προέδρου. Χωρίς να γίνει δίκη», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Μπουγάς, ενώ στο ερώτημα πώς τον αντιμετώπισαν οι φυλακισμένοι, απάντησε:

«Όμορφα. Θυμάμαι σαν τώρα την ώρα που έφτασα. Ήταν δύο παρά το μεσημέρι. Κανονικά οι φυλακισμένοι μπαίνουν στα κελιά τους από τη μία. Κι επειδή πήγαινα εγώ στην πρώτη πτέρυγα, δεν ήθελε να μπει κανείς στο κελί του. Τι κι αν φώναζαν οι δεσμοφύλακες; “Δεν μπαίνουμε. Περιμένουμε τον Μπουγά” απαντούσαν οι κρατούμενοι. Δεν θα ξεχάσω την υποδοχή που μου έκαναν όταν έφτασα. Ήταν 420 άτομα στο κτίριο και φώναζαν όλοι ρυθμικά: “Μπουγάς, Μπουγάς”. Με έπιασε ρίγος. Δάκρυσα. Και τώρα που το θυμάμαι σηκώνεται η τρίχα μου. Μιλάμε για χειροκροτήματα, χαμός! Ούτε σε πίστα να έβγαινα».

Διαβάστε επίσης:

Το αίτημα της Gucci για επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα – ΦΩΤΟ

Πελετίδης: Περιμένω σήμερα από το δικαστήριο να κάνει το καθήκον του – ΒΙΝΤΕΟ

Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ – Κρατούμενοι-κανίβαλοι σε φυλακή της Βραζιλίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ