“Να καταδικαστεί σε ισόβια” ζητάει η γιαγιά του παιδοκτόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την μικρή Άννυ δεν έχει προκαλέσει σοκ μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Βουλγαρία, χώρα καταγωγής των γονιών της 4χρονης.

Το κανάλι “Nova Tv” ήταν ένα από τα μέσα που ασχολήθηκαν με την υπόθεση κάνοντας ρεπορτάζ στην πόλη Ντριάνοβο, όπου μεγάλωσε ο παιδοκτόνος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα αποκάλυψε η 67χρονη γιαγιά του, καθώς ήταν η γυναίκα που τον μεγάλωσε. Όπως υποστήριξε οι γονείς του 27χρονου είχαν χωρίσει και εκείνη τον φρόντιζε στο σπίτι της μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Μετά έφυγε από την Βουλγαρία και ήρθε στην Ελλάδα για να ζήσει με την μητέρα του. 

Μιλώντας στις 24 Hours η κυρία Σνεζάνα Μπακαρντζίεβα είχε δηλώσει: “Όταν το άκουσα έμεινα άφωνη. Δεν πιστεύω ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί, να το τεμαχίσει και να το μαγειρέψει”. 

“Του αξίζει να μείνει στη φυλακή όσο είναι ακόμα ζωντανός” υποστήριξε.

Η 67χρονη γυναίκα ανέφερε πως πάντα αναρωτιόταν πώς συντηρείται ο εγγονός της λέγοντας στη δημοσιογράφο: «Δεν εργαζόταν πουθενά. Προφανώς εκείνος πουλάει ναρκωτικά».

Η γιαγιά του παιδοκτόνου επανέλαβε τέλος ότι ο εγγονός της πρέπει να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη γι’ αυτό που έκανε. 

Δείτε το βίντεο

 

 Διαβάστε επίσης

“Επιμένει ότι δεν σκότωσε την Άννυ” λέει ο δικηγόρος του παιδοκτόνου – ΒΙΝΤΕΟ

Εμπλέκει τον φίλο του στην εξαφάνιση της Άννυ ο παιδοκτόνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ