Πρόλαβαν το χτύπημα-Ψάχνουν τα εκρηκτικά του Επαναστατικού Αγώνα

Πρόλαβαν το χτύπημα-Ψάχνουν τα εκρηκτικά του Επαναστατικού Αγώνα

 

Δεν έχει σημάνει λήξη συναγερμού στην αντιτρομοκρατική, παρά τη σύλληψη του 30χρονου συνεργού του Νίκου Μαζιώτη που αποκάλυψε τα σχέδια των μελών του Επαναστατικού Αγώνα. Παρότι θεωρούν ότι πρόλαβαν ένα μεγάλο χτύπημα σε βάρος είτε πολιτικού είτε επιχειρηματικού στόχου, οι έρευνες για την ανεύρεση της γιάφκας της οργάνωσης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι αρχές με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα οποία συνέλεξαν από το γκαράζ στο Βύρωνα αλλά και το σακίδιο του 30χρονου, αναζητούν το μέρος όπου είναι κρυμμένα τα εκρηκτικά και οι ρουκέτες με τις οποίες σχεδίαζαν την επίθεση.

Οι ρουκέτες στις σημειώσεις του συλληφθέντα αναφέρονται με τον συνθηματικό “λουκάνικα” και η αντιτρομοκρατική θεωρεί πως η οργάνωση έχει στη διάθεσή της αυτόν τον οπλισμό και δεν αποκλείει να είναι διάσπαρτος σε διάφορα μέρη.  Δηλαδή, οι γιάφκες να είναι παραπάνω από μια. Οι αστυνομικοί “χτενίζουν” κυρίως το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές και εκτιμούν ότι τα ευρήματα που διαθέτουν θα τους βοηθήσουν να φτάσουν κοντά στον εντοπισμό τους.

Το ασημί Hyundai

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η αντιτρομοκρατική αναζητά από τον περασμένο Ιούλιο και το ασημί Hyundai που χρησιμοποιούσε ο Νίκος Μαζιώτης σε ένοπλες ληστείες σε ολόκληρη την Επικράτεια. Σημειώνεται το συγκεκριμένο ΙΧ ενδεχομένως να ήταν το μέσο διαφυγής της Πόλας Ρούπα, όταν εκείνη εξαφανίστηκε μετά τη σύλληψη Μαζιώτη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ