ΦΩΤΟ-Στους δρόμους οι αγρότες της Αργολίδας

ΦΩΤΟ-Στους δρόμους οι αγρότες της Αργολίδας

Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας. Ύστερα από πρόσκληση του συλλόγου τους, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του χωριού Ανυφί.

Στην συνέχεια οι αγρότες με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα κινήθηκαν προς την εθνική οδό κι απέκλεισαν για δύο ώρες το μεσημέρι, το δρόμο σύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας (Μυκηνών – Επιδαύρου) στο ύψος εξόδου του Ανυφίου.

Οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις φορολογικές ρυθμίσεις που, όπως δηλώνουν, τους οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση.

Μετά τον δίωρο αποκλεισμό, οι αγρότες έστησαν μπλόκο στο δρόμο σύνδεσης των αρχαιολογικών χώρων Αργολίδας, στο ύψος του Ανυφίου και παραμένει στο σημείο μικρή ομάδα με τρακτέρ, που τα έχουν παρατάξει στις άκρες του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία, ενώ υπάρχει διακριτική παρουσία της αστυνομίας.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι δηλώνουν ότι θα μείνουν στο μπλόκο και, όπως τονίζουν, δεν υποχωρούν «μέχρι να καταλάβει η κυβέρνηση στο αδιέξοδο που βρίσκονται και να πάρει πίσω τα μέτρα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ