ΒΙΝΤΕΟ-Σκηνές «φαρ ουέστ» στο κέντρο της Λαμίας

ΒΙΝΤΕΟ-Σκηνές «φαρ ουέστ» στο κέντρο της Λαμίας

Άγρια συμπλοκή εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ένας καλοντυμένος άνδρας, γύρω στα 45, κατέβηκε από την Mercedes και συναντήθηκε με έναν άλλον νεαρό, που βγήκε από τον πεζόδρομο της οδού Τζαβέλα.

Λογομάχησαν για λίγα δευτερόλεπτα σε έντονο ύφος και ξαφνικά ο νεαρός τον έριξε κάτω και άρχισε να τον γρονθοκοπά και να τον κλωτσάει στο πρόσωπο και όπου αλλού έβρισκε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Μετά από μερικά λεπτά και ενώ ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας, εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο δρόμο το θύμα και έφυγε τρέχοντας προς την οδό Σατωβριάνδου.

Στο δρόμο, δίπλα ακριβώς από το θύμα, υπήρχε και ένα μαχαίρι το οποίο οι αυτόπτες μάρτυρες δεν είδαν ποιος το κρατούσε. Στο σημείο έφθασε αμέσως η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι Αλβανός, παρά τις έρευνες δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, ωστόσο φαίνεται ότι γνωρίζουν την ταυτότητά του.

Αλβανικής υπηκοότητας είναι και το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει χρόνια στη Λαμία και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Το θύμα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ