“Είμαι θύμα του φαρσέρ με τις ψεύτικες βόμβες”

“Είμαι θύμα του φαρσέρ με τις ψεύτικες βόμβες”

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος με τον οποίο εξαπάτησε ανυποψίαστους πολίτες ο 39χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί στο Παγκράτι καθώς είχε αποστείλει δεκάδες δέματα με γλυκά τα οποία όμως μέσα είχαν ομοιώματα εκρηκτικών μηχανισμών. Το enikos.gr εντόπισε έναν από τους δεκάδες πολίτες,θύματα του 39χρονου ο οποίος περιγράφει τι ακριβώς συνέβη. Σύμφωνα με τον άνεργο, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ψάχνοντας στις αγγελίες για δουλειά, εντόπισε το κείμενο του 39χρονου φαρσέρ που υποτίθεται ότι παρείχε εργασία σε ανέργους και μάλιστα με πολύ καλή αμοιβή.

Το ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού κλείστηκε σε κατάστημα καλλυντικών στο κέντρο της Αθήνας, όπου το θύμα ενημερφώθηκε ότι.. προσλαμβάνεται. Το πρωί λοιπόν παρουσιάστηκε για να εργαστεί και ο 39χρονος του ζήτησε να παραδόσει ένα φάκελο σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Το σοκ

 Ο άνεργος που είχε μόλις προσληφθεί από τον φαρσέρ, μετέφερε τον φάκελο στο ξενοδοχείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι το όνομα του παραλήπτη δεν… υπάρχει. Μέχρι να επιστρέψει στα γραφεία της εταιρείας, η αστυνομία είχε ήδη συλλάβει τον 39χρονο φαρσέρ.

Ακούστε το ηχητικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ