Υπάρχει και δεύτερος μάρτυρας “κλειδί”;

Υπάρχει και δεύτερος μάρτυρας “κλειδί”;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και δεύτερος μάρτυρας ο οποίος προτίθεται, αν τεθεί σε καθεστώς προστασίας, να καταθέσει και αυτός όσα γνωρίζει.

Ολοκλήρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο την κατάθεσή του πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής που κάτω από άκρα μυστικότητα και με ισχυρά μέτρα ασφαλείας εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

 Η κατάθεση ελήφθη στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, η οποία παρίστατο σε όλη τη διαδικασία, από τον αντιεισαγγελέα Χαράλαμπο Βουρλιώτη και ενώ στον Αρειο Πάγο τα μέτρα ασφαλείας ήταν ασφυκτικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο μάρτυρας είχε χθες τρίωρη συνάντηση με τον κ. Βουρλιώτη και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τη δράση της Χρυσής Αυγής, ενώ φέρεται να έδωσε στοιχεία και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο μάρτυρας  έχει τεθεί σε καθεστώς προστασίας, δηλαδή δεν θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του και πιθανόν δεν θα εμφανιστεί δια ζώσης στο ακροατήριο σε περίπτωση που παραπεμφθεί η υπόθεση, ακόμη και αν εμπλέκεται σε εγκληματικές ενέργειες τις οποίες περιέγραψε βάσει του νόμου δεν θα διωχθεί.

 Δείτε το βίντεο από τον Alpha

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ