Καθηγητές κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΕ στο Ναύπλιο

Καθηγητές κατέλαβαν γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παρεμποδίζοντας τη διαδικασία εξόδου συναδέλφων τους στη διαθεσιμότητα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καθηγητές κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΕ στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο, καθηγητές κατέλαβαν τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να παρεμποδίσουν τη διαδικασία εξόδου συναδέλφων τους στη διαθεσιμότητα.

Ομάδα εκπαιδευτικών-μέλη της ΕΛΜΕ Αργολίδας, πραγματοποίησαν κατάληψη της εισόδου των γραφείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, στο Ναύπλιο, από το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, μη επιτρέποντας την είσοδο στο κτίριο.

Οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για το μέτρο της διαθεσιμότητας και πραγματοποίησαν την κινητοποίηση, προκειμένου να μη δοθούν τα σημειώματα που θέτουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους τους της τεχνικής εκπαίδευσης.

Με δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι καθηγητές σημειώνουν πως θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, ενώ υπογράμμισαν με νόημα πως, «θα έχουμε θερμό Σεπτέμβριο».

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας:argolikeseidiseis.blogspot.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.