Υπέρ της δημιουργίας πίστας Formula 1 ο Μιχαλολιάκος

Υπέρ της δημιουργίας πίστας Formula 1 ο Μιχαλολιάκος

«Γκάζι» πατάει ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στη στήριξη για τη δημιουργία της πίστας Formula 1 στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη που έγινε σήμερα 22-1-2013, στο Δημαρχείο Πειραιά πρόκειται για ένα έργο που θα ενισχύσει την Ανάπτυξη και θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής,  ο πρώην Υπουργός Σήφης Βαλυράκης, ο Βασίλης  Δεσποτόπουλος μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου του Μηχανοκίνητου αθλητισμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου – FIA, ο αρχιτέκτονας Αθανάσιος Παπαθεοδώρου Project Manager του DielpisFormula1, ο Θανάσης Πανόπουλος  εκπρόσωπος ΓΓ Λιμένων Κώστα Μουτζούρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδης και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πειραιά Μ. Γεωργιάκος.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να κατασκευαστεί η πίστα στην περιοχή της Δραπετσώνας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκόσμιου πρωταθλήματος, ενώ δεσμεύτηκε ότι ο Πειραιάς όχι απλώς θα στηρίξει την πρόταση αλλά θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις δράσεις ώστε να έχει ενεργή συμμετοχή ο Δήμος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων: “Ο Πειραιάς και η ευρύτερη περιοχή πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές στην ανάπτυξη. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε αυτήν την προσπάθεια για να έρθει η Formula 1 στην χώρα μας, στον Πειραιά και τη Δραπετσώνα.  Πρόκειται για ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που ��α πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίες και θα προβάλλει θετικά την Ελλάδα. Πιστεύω ότι η κυβέρνηση θα το εντάξει άμεσα στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ