Βουδούρης: Εγώ είμαι το κόμμα

Βουδούρης: Εγώ είμαι το κόμμα

Μηνύματα δυσφορίας και αποδοκιμασίας εκπέμπει η ηγεσία της Δημοκρατικής Αριστεράς προς τους Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά, οι οποίοι δεν τήρησαν την κομματική γραμμή και καταψήφισαν το τρίτο μνημόνιο και τον προϋπολογισμό.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος που γίνεται σήμερα, Τρίτη, οι δύο βουλευτές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την πρόθεσή τους να παραμείνουν στο κόμμα.

Μιλώντας στα Νέα, ο κ.Βουδούρης εξήγησε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ και όπως είπε θα παραμείνει και θα προσπαθήσει μαζί με τα άλλα μέλη του κόμματος που διαφωνούν με την άποψη ότι απαιτούνται σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα να αλλάξει η στρατηγική της ΔΗΜΑΡ. «Το κόμμα είμαι εγώ» δήλωσε.

Από την άλλη, σε θέσεις μάχης βρίσκονται οι «μεταρρυθμιστές» του κόμματος (Ψαριανός, Λιβαδάς, Χωμενίδης, Λιοναράκη) και στελεχών όπως ο Νίκος Μπίστης, που ζητούν στήριξη της τρικομματικής κυβέρνησης «χωρίς αστερίσκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος θα εκφραστεί με κάθε τρόπο η έντονη δυσφορία και αποδοκιμασία της ΔΗΜΑΡ προς τους δύο βουλευτές.

 

Πηγή: Τα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ