Θεοδωρικάκος από συνέδριο ΟΝΝΕΔ: Η ψήφος στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό θα γίνει θεμελιωμένο δικαίωμα

Οι νέοι θα πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στην προσπάθεια αλλαγής της χώρας, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Αναφέρθηκε στα βήματα που έχει κάνει ήδη η κυβέρνηση: “…Η φορολογία μειώνεται, οι επενδύσεις αρχίζουν και έρχονται στη χώρα. Βοηθήσαμε να σταθούνε στα πόδια τους θεσμοί, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι είχαμε φτάσει στον βαθμό, λόγω της απλής αναλογικής, οι δήμοι να μην μπορούν να διοικήσουν. Οι συμπατριώτες μας που ζουν στο εξωτερικό έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν εκεί που ζουν. Δεν υπάρχει ανασυγκρότηση της Ελλάδας, χωρίς την ενότητα των Ελλήνων. Η ψήφος στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό θα γίνει θεμελιωμένο δικαίωμα”.

Ακολούθως μίλησε για τον ρόλο της νεολαίας: “Δεν πιστεύω ότι μπορεί η Νέα Δημοκρατία να είναι Νέα Δημοκρατία χωρίς το νέο αίμα. Εσείς θα της δώσετε μεγαλύτερη ορμή. Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη χρειάζεται τις δικές σας ιδέες και τη δική σας κριτική. Έχετε κάθε δικαίωμα να διεκδικείται το μεγαλύτερο και το περισσότερο. Προχωρήστε μπροστά και μπείτε στο γήπεδο της συμμετοχής. Όσα χρόνια και αν περάσουν, η σοβαρότερη αξία στη ζωή των ανθρώπων είναι η ελευθερία. Κρατήστε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Περιμένουμε τις ιδέες, τις απόψεις, τις σκέψεις σας για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η ΟΝΝΕΔ πάνω από όλα είναι τμήμα της μεγάλης ελληνικής νεολαίας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά σηκώστε την ΟΝΝΕΔ ψηλά”.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ