Κύκλοι της ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα: Λέει ακόμη μεγαλύτερα ψέματα ως αντιπολίτευση

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στο CNBC αναφέρονται κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα.

«Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να διακινεί ανύπαρκτες και παγκοσμίως άγνωστες “επιτυχίες” του. Τίποτα από όσα διακινεί εκ των υστέρων και απελπισμένα δεν ισχύει. Ψέματα έλεγε ως κυβέρνηση, ακόμη μεγαλύτερα ψέματα λέει και ως αντιπολίτευση. Του ευχόμαστε good success», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και καταλήγουν με την επισήμανση: «ΥΓ: Αναζητήσαμε το επίμαχο απόσπασμα στο CNBC, αλλά το μόνο μέρος που το βρήκαμε, ήταν το site του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί άραγε;».

Υπογραμμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θέλει να διαπραγματευθεί για κάτι που πετύχαμε χωρίς διαπραγματεύσεις». Όπως είπε, «εμείς είχαμε μία στρατηγική και αποδείξαμε σε όλους ότι μπορούσαμε να πετύχουμε. Ανακτήσαμε την αξιοπιστία της χώρας, είχαμε για τρία συνεχόμενα χρόνια μεγάλα πλεονάσματα. Επιστρέψαμε στην ανάπτυξη». Και συνέχισε λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε την εξουσία δεν αποδέχθηκε την πρόταση και θέλει να διαπραγματευθεί κάτι που εμείς είχαμε πετύχει χωρίς διαπραγματεύσεις».

«Ψάχνει να βρει δικαιολογία για να εφαρμόσει νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις μέσα από την αύξηση των στόχων για τα πλεονάσματα. Διότι πιστεύει στις νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που ήταν στον πυρήνα των μνημονίων», προσέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ