Πλακιωτάκης για Σαμοθράκη: Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δεδομένων των συγκυριών και των παθογενειών του παρελθόντος – ΒΙΝΤΕΟ

Το υπουργείο Ναυτιλίας κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα που προέκυψε στη Σαμοθράκη, τόνισε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σημείωσε πως το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο του εφικτού και του δυνατού, δεδομένων των συγκυριών των καιρικών συνθηκών και των παθογενειών του παρελθόντος, ενώ ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία του κόσμου. “Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα πράγματα”, είπε.

Επιπρόσθετα, προανήγγειλε μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή στρατηγική για τον νησιωτικό χώρο, εξορθολογισμό των άγονων γραμμών και αναμόρφωση του συστήματος ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών της χώρας.

“Αξία και σημασία έχει να δώσουμε αναπτυξιακό τόνο στα νησιά μας, διότι πέρα από την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, οι νησιώτες προσφέρουν εθνικό έργο” τόνισε ο υπουργός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ