Παράδοση-παραλαβή στο υπουργείο Τουρισμού – Θεοχάρης: Ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλαγή “σελίδας” και στο υπουργείο Τουρισμού, με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο να παραδίδει την “σκυτάλη” της ηγεσίας στον Χάρη Θεοχάρη.

“Θα είμαστε εδώ κάθε ημέρα με σηκωμένα τα μανίκια για σκληρή δουλειά. Για να φέρουμε τη χώρα στην κορυφή του τουριστικού προϊόντος”, δήλωσε ο νέος υπουργός Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα για την ανάπτυξη της χώρας και “είναι εθνική υπόθεση” με μεγάλες προκλήσεις και αναπτυξιακές δυνατότητες. Δίνοντας το στίγμα της επόμενης ημέρας, επεσήμανε ότι μέλημα της νέας ηγεσίας θα είναι και η θωράκιση του τουριστικού προϊόντος και έκανε ειδική αναφορά στα εργαλεία του ψηφιακού μάρκετινγκ και την καινοτομία.

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αφού στάθηκε στα πεπραγμένα του τουρισμού το προηγούμενο διάστημα, όπως αυτά αποτυπώνονται σε έσοδα και αφίξεις, αλλά και επενδύσεις, σημείωσε ότι το υπάρχον έργο πρέπει να έχει και συνέχεια. “Ο τουρισμός απαιτεί ενότητα και συνεργασία”, τόνισε ο κ. θεοχαρόπουλος και πρόσθεσε ότι “ψυχή του ελληνικού τουρισμού είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τις οποίες και ενισχύσαμε”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο νέος υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, ο οποίος σημείωσε ότι βούληση της νέας ηγεσίας είναι να παράξει πλούτο και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας. “Θα παράξουμε βιώσιμη και ορατή ανάπτυξη σε όλους”, τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ